Przekąski zimne:
- Terrine chrzanowa ze wstążkami ogórka i ziarnami czrnuszki
- Kolorowe pomidory z serem korycińskim i malinami w miodowo-tymiankowym winegrecie
- Roladki z łososia z serem kozim
- Śliwka kalifornijska zawijana boczkiem
- Roladki z cukinii z puszystym nadzieniem
- Krewetka z tatarem z awokado i mango
- Krewetka w sosie słodko-kwaśnym
- Tatar z łososia
- Roladki różne rodzaje
- Kruche babeczki
- Z musem szynki
- Ze szpinakiem
- Z puszystym serkiem
- Z suszonymi pomidorami
Tartinki:
- z łososiem i świeżym koprem
- z serem camembert i żurawiną
- z szynką, pomidorkami i rukolą
- z twarożkiem ziołowym i świeżym ogórkiem
- z krewetkami koktajlowymi
- z pastą jajeczną
Sałaty:
- Carpaccio z buraków z musem z orzechów włoskich
- Sałatka grecka z fetą i oliwkami
- Szpinak z pieczonymi boczniakami z jogurtowym dresingiem i prażonym sezamem
- Kolorowe sałaty z grillowaną piersią kurczaka w miodowej marynacie z owocami granatu
Dania ciepłe:
- Dorsz w białym winie z młodym porem i orzechami
- Indyk w pomidorach z szalotkami i cynamonem
- Wołowina duszona w czerwonym winie z papryką i oliwkami
- Lasagne wegetariańska z cukinią i mozzarellą
- Ziemniaki puree z koperkiem
- Marchewki karmelizowane miodem z ziarnami czarnuszki
Desery:
- Sernik z białą czekoladą i owocami
- Mini ptysie z kremem
- Tiramisu
- Bajaderki
- Babeczki z sezonowymi owocami
- Panna cotta z musem malinowym
- Mus czekoladowy z sosem z owoców leśnych
Napoje gorące:
- Kawa z ekspresu
- Herbata ( zielona ,czarna, owocowa)
Dodatki:cukier, mleko, cytryna
Napoje zimne:
- Woda mineralna z cytryną
- Sok jabłkowy
- Sok pomarańczowy