Image

CATERING OKOLICZNOŚCIOWY

oferta wesele i komunia

WESELA

 

Zupa:
  • Bulion z grzybami leśnymi knedelkami mięsnymi
  • Aksamitny krem z białych warzyw z oliwa truflową i chrupiąca grzanką
Danie główne: (proszę o wybór 2 pozycji)
  • Kotleciki z soczewicy w sosie kurkowym, ziemniaki pieczone  z rozmarynem, bukiet warzyw gotowanych na parze z płatkami migdałów
  • Łosoś pieczony w sosie porowym na białym winie, ryż jaśminowy, bukiet warzyw gotowanych na parze z płatkami migdałó
  • Medalion z duszonej wołowiny z kurkami, puree ziemniaczane, bukiet warzyw gotowanych na parze z płatkami migdałów
  • Kaczka pieczona z jabłkami i sosem żurawinowym, ziemniaki opiekane, buraki zasmażane

BUFET ZIMNY

Przystawki:

  • Deska wędlin i pasztetów z wyborem sosów
  • Deska serów z winogronami i słonymi krakersami
  • Śledzie w trzech smakach (z cebulką, w śmietanie, po kaszubsku)
  • Rostbef marynowany na sosie z zielonego pieprzu
  • Mini tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
  • Roladki z łososia wędzonego z serkiem kozim
  • Roladki z cukinii faszerowane twarożkiem
  • Jajka faszerowane wytrawnymi pastami

 Sałatki: 200/gr/os

  • Carpaccio z buraka z kozim serem , rucolą i pestkami słonecznika
  • Sałatka grecka z fetą i oliwkami
  • Liście szpinaku z chipsami z bekonu, prażonym słonecznikiem i pomidorkami cheery

STANOWISKO GRILLOWE

Dania z grilla:

  • Kiełbaski grillowe typu premium
  • Pierś z kurczaka w marynacie prowansalskiej
  • Szaszłyki warzywne
  • Karkówka marynowana z miodem i musztardą
  • Ser halloumi z tapenadą oliwkową
  • Pierś z kurczaka w ziołowej marynacie
  • Pstrąg w papilocie z ziołami
  • Warzywa grillowane: papryka, cukinia, bakłażan, pieczarki, kukurydza

 Dodatki: sosy - musztardowy, salsa pomidorowa, sos tzatziki, pieczywo mieszane

BUFET SŁODKI

Desery:

  • Panna cotta z musem ze świeżych truskawek
  • Tarta cytrynowa- w całości
  • Szarlotka na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe z praliną i migdałami
  • Tartaletki z kremem waniliowym i truskawkowym/ Tartaletki owocowe

Owoce:

Melony, arbuzy, banany,  ananasy ,kiwi, winogrona ciemne i jasne, truskawki

BUFET Z NAPOJAMI

Napoje gorące: (dostępne przez cały czas trwania przyjęcia)

  • Kawa rozpuszczalna i mielona, i  z ekspresu
  • Herbata Dilmah (czarna, zielona, owocowe)
  • Dodatki: mleko, cukier, cytryna

Napoje zimne:

  • Woda mineralna z cytryną i miętą
  • Sok jabłkowy
  • Sok pomarańczowy
  • Coca-Cola, Fanta, Sprite, Tonic

DANIA GORĄCE serwowane po północy

  • Barszcz czerwony z diablotką lub z pasztecikiem
  • Boeuf Stroganow
  • Zupa gulaszowa
  • Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
  • Pikantna zupa rybna
Image

Powyższe menu stanowi przykład

Ofertę dostosowujemy indywidualnie dla klienta

ŚLEDŹ NAS

KONTAKT

Rozmaryn Sp. z o.o.
ul. Mazowiecka  11 lok.49
00-052 Warszawa

Image